Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Golfclub Hitland

0180314986
Bedrijfsgegevens
Blaardorpseweg 1
2911BC Nieuwerkerk ad IJssel

Website: http://www.golfclubhitland.nl/index.php?mod=front_page&pageid=240
Telefoonnummer: 0180314986

Contactpersoon

Geen contactpersoon beschikbaar.


Bedrijfsactiviteiten
0180314986

Uitgebreide beschrijving

Golfclub Hitland (v/h Golfclub Van Rijckevorsel) speelt op de 18 holesgolfbaan Hitland, gelegen in het natuurgebied Hitlandbos, dat u kunt vinden tussen  Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas). Eigenaar en exploitant van Golfbaan Hitland is het Recreatieschap “Hitlandbos”.

   

Golfbaan Hitland beschikt naast een 18 holesbaan tevens over een 9 holes par 3-baan, alsmede een vrij toegankelijke, verlichte drivingrange, twee oefengreens en een chippinggreen met oefenbunker.

 

In het Golfhuis vindt u naast een restaurant met groot terras, kleedkamers met douches, vergaderruimtes en het kantoor van het recreatieschap met de balie van de caddiemaster. Op de 1e etage vindt u o.a. het secretariaat van de golfclub.

 

Golfclub Hitland, in 1993 opgericht als Golfclub Van Rijckevorsel, heeft sinds enige jaren de A-status, toegekend door de Nederlandse Golf Federatie. De club heeft ca. 700 leden, waaronder zo’n 45 jeugdleden en 30 bedrijfsleden. Ongeveer 10% van de beschikbare speeltijd is exclusief bestemd voor de Golfclub en wordt gebruikt voor het organiseren van clubwedstrijden. De speeltijd is verdeeld over verschillende dagen, t.w.: het weekend (voor alle leden), de dinsdag voor dames, de donderdag voor onze senioren (dames + heren) en de vrijdag voor heren. Wedstrijden voor de jeugd worden zowel op zaterdag als op zondag georganiseerd. In de zomer worden er op vrijdagavond wedstrijden over 9 holes georganiseerd voor alle leden ouder dan 21 jaar. De naam van de vereniging is op 24 januari 2011 statutair gewijzigd in Golfclub Hitland.

 

Als lid kunt u deelnemen aan deze door Golfclub Hitland georganiseerde wedstrijden en/of overige activiteiten (regelavonden, examens, bridgen, klaverjassen etc.). Ook ontvangt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief, die middels een persoonlijke inlogcode kan worden bekeken via onze website.

 

Op onze website www.golfclubhitland.nl vindt u tevens o.a. de wedstrijdkalender met alle gegevens inzake onze wedstrijden, waarvoor u desgewenst middels het telegolfsysteem vanachter uw pc kunt inschrijven. Als lid heeft u bovendien het recht reeds 4 dagen voorafgaand aan een door u gewenste dag een individuele starttijd te reserveren op Golfbaan Hitland. Dit kan telefonisch via de caddiemaster, maar ook middels uw persoonlijke inlogcode via de website van de golfbaan.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Is bovenstaand profiel van uw organisatie, dan kunt u hieronder uw bedrijfsvermelding claimen en activeren waarbij u tevens direct member kunt worden.
U ontvangt direct een inlogcode waarmee u als member direct uw profiel kunt aanvullen.


Uw profiel wordt na goedkeuring door de beheerder van Zuidplas Business Plaza geactiveerd waarna uw profiel zichtbaar is.

Activeer mijn bedrijfsvermelding

Members en partners van Zuidplas Business Plaza

  • Wereldwinkel
  • Nicolifeco
  • Silentum
  • Allart verzekering
  • Crossfit
  • Speciaal voor honden
Profiteer van de voordelen als member van Zuidplas Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Zuidplas
Baasimmedia
Blom advocaten