sliderfoto

Colofon

Initiatiefnemers:
Capelle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel. De Gemeente biedt met Capelle Business Plaza alle Capelse ondernemers een platform om zich te profileren.

Doel Capelle Business Plaza:
Het doel van Capelle Business Plaza is om Capelse ondernemers GRATIS een platform te bieden  om zich te profileren. Op Capelle Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Capelle aan den IJssel vindbaar. Op Capelle Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Capelse ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Capelle Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier.

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants  te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.