Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Zuidplas Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Zuidplas Business Plaza alle ondernemers uit Zuidplas een platform om zich te profileren.

Doel Zuidplas Business Plaza:
Het doel van Zuidplas Business Plaza is om ondernemers uit Zuidplas GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Zuidplas Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Zuidplas  vindbaar. Op Zuidplas Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Zuidplas. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Zuidplas Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager, klik dan hier

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Zuidplas Business Plaza

  • XLglas
  • Golfclub Hitland
  • De waal bedrijfsadvies
  • Allart verzekering
  • Ria Kaashoek
  • Mantext
Profiteer van de voordelen als member van Zuidplas Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Zuidplas
Baasimmedia
Blom advocaten